Povežite se s nama

Sport

Ove nedjelje car meet “1. No Limit Style Show” u Kostreni

Objavljeno

na

IlustracijaDana 8.10.2023., nedjelja, u Kostreni na parkiralištu Nova Voda održava se manifestacija 1. No Limit Style Show u organizaciji udruge Ak No Limit Kvarner. Trajanje je predviđeno od 10h ujutro do 19h navečer.

Manifestacija podrazumijeva izložbu tuniranih, odnosno automobila sa modifikacijama koji će biti izloženi i natjecati će se po skupinama stilova.

Nagrade za najuspješnije bit će podijeljene u nekoliko kategorija:
Best German,
Best JDM,
Best Rest of the World,
Best Oldschool,
Best Lady,
Top 10.

Također, u sustav natjecanja ulazi i mjerenje glasnoće ispušnog sistema i mjerenje najniže točke auta, pa će tako biti nagrade i za najglasnije dizelsko vozilo kao i benzinsko, dok će drugi sustav natjecanja imati nagrade za najniže vozilo na oprugama ili podesivom ovjesu (gewindama). Nagrada ide za najniže vozilo na zračnom ovjesu, a pripremili su i nagradu za najniže vozilo u sustavu limbo natjecanja.

Nagrada je pripremljena i za najveću grupu koja dođe na event, a event će uz natjecanje automobila sadržavati i natjecanje za sudionike ili posjetitelje u vidu igre 1. No Limit Challenge.

Na eventu će se moći uživati uz brojna pića koja nudi Klub mladih Rijeka, kao i popratnu glazbu koja će biti tijekom cijelog eventa.

Uz sve to pripremili smo i bogatu tombolu, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže