Povežite se s nama

Mozaik

Ove nedjelje se prvi put održava sajam zdrave hrane “Zelena Kostrena”

Objavljeno

na
U nedjelju 13. lipnja 2021. godine od 9 do 14 sati u uvali Žurkovo održati će se sajam zdrave hrane „Zelena Kostrena“ – prvi u nizu takvih sajmova nastao suradnjom  Turističke zajednice općine Kostrena, Općine Kostrena i Udruge Zeleni Kastav.

Većina sudionika su ekološki certificirani uzgajivači i proizvođači, a oni koji nisu, proizvode po principima ekološke, organske, biodinamičke i permakulturne poljoprivrede.

Na sajmu će svoje proizvode izložiti 38 uzgajivača i proizvođača zdrave hrane iz Primorja, Gorskog Kotara, Like, Hrvatskog Zagorja, Slavonije i Dalmacije, te jedan iz Slovenije, a posjetitelji će moći kupiti svježe voće i povrće, prerađeno voće i povrće, mliječne kravlje i kozje proizvode, suhomesnate proizvode, riblje proizvode, med i proizvode na bazi meda, prirodnu kozmetiku linije “Zdravlje” i linije “Ljepota” , žitarice i proizvode od žitarica, te razne druge proizvode (kokošja jaja, proizvode na bazi starih sorta ruže, ekološka sredstva za čišćenje doma i odjeće, proizvode na bazi industrijske konoplje, proizvode za detoksikaciju, čajeve, sadnice ružmarina i lavande..).

Omiljeni proizvodi moći će se nabavljati iz mjeseca u mjesec na sajmu „Zelena Kostrena“ jer se tržnica otvara za posjetitelje svake druge nedjelje u mjesecu.

Pozivamo sve ljubitelje zdravih i prirodnih, domaćih proizvoda da nam se pridruže 13. lipnja 2021. godine od 9.00 sati na pop-up tržnici i ispune nedjeljno jutro neodoljivim mirisima i okusima !

Sajam će se održati uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram