Povežite se s nama

Sport

Ove subote 27. memorijalni humanitarni rukometni turnir “Zvonimir Škerl” na Kozali

Objavljeno

na
Ove subote, 19. siječnja, u organizaciji MRK Kozale, udruge 128. brigada HV-a „Sv.Vid“ i MO Brašćine Pulac održat će se 27. izdanje memorijalnog rukometnog turnira „Zvonimir Škerl“ u čast i sjećanje na tragično poginulog kapetana njihovog kluba koji je 1991. godine na ličkom ratištu ostavio život za svoju domovinu.

Ovaj je rukometni turnir od samih početaka bio zamišljen kao druženje prijatelja i suigrača našega Zvonimira kako bi se održalo sjećanje na tog sjajnog rukometaša i čovjeka koji je ponosno branio boje svojega kluba, ali i svoje domovine Hrvatske u Domovinskome ratu. Nakon veterana, turnir su prepustili mlađim rukometašima, onima pred kojima je velika rukometna budućnost pa su tako mnogi današnji reprezentativci Hrvatske svoje rukometno znanje stjecali upravo na ovom turniru.

Na ovogodišnjem 27. po redu izdanju turnira, nastupat će šest ekipa mlađih kadeta većinom klubova iz naše regije. Natjecanje započinje u 9 sati, a u 12.20 je predviđeno otvorenje turnira. Finale i podjela nagrada očekuje se nakon 16 sati. Ovogodišnji turnir, kao i oni prethodni ima humanitarnu notu, pa će se tako na ulazu u samu dvoranu prikupljati potrepštine za Socijalnu samoposlugu iz Rijeke. Donirati se može nekvarljiva hrana te higijenski proizvodi.

Turnir se održava u dvorani “Dinko Lukarić” na Kozali, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram