Povežite se s nama

Mozaik

Ove subote brojne klape nastupaju na manifestaciji “Klape va Mandraće”

Objavljeno

na
Tradicionalna i omiljena manifestacija “Klape va Mandraće” napokon je dočekala svoje održavanje, a nakon odgoda zbog koronavirusa i lošeg vremena. Ove subote 12. rujna, s početkom u 20 sati, klapska će pjesma biti savršena glazbena kulisa za one koji dođu u Volosko, jer će ovogodišnje izdanje festivala klapa imati ponešto drugačiji koncept od onog već znanog.

Sukladno vremenima u kojima živimo i poštivanju epidemioloških mjera, klape će zapjevati na različitim lokacijama,  a capella, bez ozvučenja i u prirodnom ambijentu, a Volosko i jest savršen ambijent. Bit će to vrsna glazbena kulisa za posjetitelje koji će tako moći šetati Voloskom i uživati u klapskoj pjesmi. Na ovogodišnjem izdanju festivala nastupit će (uz naziv klape piše vrijeme nastupa te lokacija):

20:00 – 20:15 Mali mul – muška klapa KASTAV

20:20 – 20:35 Mandrać – ženska klapa PORTO RE (Kraljevica)

20:40 – 20:55 Veli mul – ženska klapa VOLOSKO

21:00 – 21:15 Mandrać – muška klapa MIRAKUL (Veprinac)

21:20 – 21:35 Mali mul – ženska klapa KASTAV

21:40 – 21:55 Mandrać – muška klapa ŠKRLJEVO

Volosko je samo po sebi doista posebno i inspirativno mjesto, a klape će, vjeruje organizator, oplemeniti “cijelu sliku” subotnje večeri. Bit će to sedamnaesto izdanje ovog popularnog festivala, a organizator se nada da će već ono naredno biti upravo onakvo na kakvo smo odavno naviknuli. Organizator ujedno moli posjetitelje da poštuju epidemiološke mjere kako bi sve proteklo u najboljem redu i kako bi svi zajedno uživali u jednoj posebnoj večeri.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram