Povežite se s nama

Mozaik

Ove subote koncert Mije Dimšić u Centru Gervais

Objavljeno

naCentar Gervais ove subote, 23. ožujka, s početkom u 18:30 sati ugostit će koncert Mije Dimšić “Život nije siv”.

Mia Dimšić trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svakako najveća glazbena senzacija posljednjih godina u Hrvatskoj. U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa.

Izuzetno uspješnu 2018. godinu Mia je završila svojim drugim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani ‘Vatroslav Lisinski’ u Zagrebu.

Mia je i dobitnica brojnih strukovnih glazbenih nagrada. Uz nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje ‘Zlatna ploča’ za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Grand Prix 57. Splitskog festivala s pjesmom ‘Sunce, oblak, vjetar’, nagradu ‘Zlatni val’ za ‘Život nije siv’, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala, Mia je osvojila i nagradu Jutarnjeg lista ‘Zlatni studio’, za najbolju pjevačicu u 2017. godini.

Kao krunu dosadašnje karijere, Mia je prošle godine na 25. dodjeli glazbenih nagrada ‘Porin’ osvojila čak šest Porina, od čega i dva najvažnija, pjesma ‘Bezimeni’ za Pjesmu godine i album ‘Život nije siv’ za Album godine.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice iznosi 70,00 kuna, dok „obiteljska ulaznica“ (jedan roditelj i minimalno dvoje djece) iznosi 60,00 kuna po osobi. „Obiteljsku ulaznicu“ moguće je kupiti samo na blagajni Festivala Opatija.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram