Povežite se s nama


U subotu, 2. rujna 2017. godine, u 19 sati, u dvorištu Zavičajnog muzeja Drenove, Drenovski put 138a, bit će izvedena predstava Gradskog kazališta lutaka Rijeka

Predstava Beba i Bebač prati prvu godinu života beba blizanaca. Od prvog plača do prvog koraka djevojčica Beba i dječak Bebač suočavaju se s raznim izazovima: grčevima, rastom zubića, puzanjem, ustajanjem i posrtanjem.

Autorsku ekipu predstave čine scenarist i redatelj David Petrović, dramaturški suradnici Nataša Antulov, Goran Zelić i Andrea Špindel, asistent redatelja Goran Zelić, autorica vizualnog identiteta Nisa Hrvatin, skladatelj Olja Dešić, oblikovatelj rasvjete Sanjin Seršić, a izvode je Andrea Špindel i David Petrović.

Prostor izvedbe uz Zavičajni muzej Drenove uređen je volonterskim radom članova udruga “Bez granica” i “Dren” u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva kojeg provodi Grad Rijeka, a kojim se dvorište muzeja pretvara u javni izvedbeni prostor na otvorenom za predstave, filmske projekcije, predavanja, društveni život.

Ulaz na predstavu je slobodan za sve građane – male bebe, njihove roditelje, bake i djedove.

U slučaju kiše predstava će se održati u zgradi Zavičajnog muzeja. Za sve dodatne informacije javite se na mobitel+385 98 207 699 ili mail vesna.lukanovic@gmail.com

Grad Rijeka