Povežite se s nama

Opatija Fight Club u subotu 06. lipnja u maloj dvorani sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji organizira drugi po redu event iz svoje serije OFC New Generation 2 na kojem će i ovog puta prvenstveno priliku dobiti mladi kick boksači iz naše regije.

Novost je da se ovog puta glavna borba večeri održava prema profesionalnim pravilima te u njoj nastupa Enfusion K1 svjetski prvak Zlatko Bajić, a njegov protivnik je talijanski borac Alessandro di Bert. Prije njih u ringu će se naći višestruki kickboxing prvaci Hrvatske u više disciplina. OFC će u tom meču predstavljati Ivan Barić, dok će njegov protivnik biti talentirani Anto Širić iz Zagreba.

Na popisu mečeva se nalazi ukupno deset kickboxing okršaja, a iz OFC-a najavljuju i još poneko iznenađenje za vjernu publiku koja će zasigurno i ovog puta popuniti sva mjesta u dvorani te ponovno stvoriti fantastičnu atmosferu, a sigurno će pažnju privući i popularni MMA borac Dorijan Ilić koji će odraditi prezentaciju svog sporta.

Spomenimo i kako nekoliko boraca odrađuje svoje prve mečeve te večeri, a radi se o Davidu Laginji, Meggy Alobić, Niki Kraineru i Leu Bolterstainu.

Ulaznice se po cijeni od 35 kuna mogu kupiti na prodajnim mjestima caffe bar Olimp u opatijskoj dvorani te u lounge baru Monokini.

OFC New Generation 2 – popis mečeva:

Zlatko Bajić VS Alessandro di Bert
Ivan Barić VS Anto Širić
Marin Slavić VS Kristijan Kontuš
Marko Bohorč VS Sean Šturbej
Leo Bolterstain VS Ivan Senkić
David Laginja VS Matevž Pekolj
Meggy Alobić VS Jasenka Ribarić
Gregor Kek VS Luka Ćaćić
Klemen Pekolj VS Robert Kmet
Niko Krainer VS Boštjan Pacek