Povežite se s nama19. međunarodni susret – Oldtimer auto rally Rijeka 2015, održat će se u subotu, 2. svibnja 2015.g. Po tradiciji rally starta s riječkog Korza u 10:30 sati trasom: Kostrena – Bakar – Kukuljanovo, Čavle – Donje Jelenje – Grad Grobnik – Čavle – Automotodrom Grobnik. Očekuje se sudjelovanje 40-tak automobila iz Hrvatske te iz inozemstva – Slovenije, Italije, Austrije i Nizozemske.

19. međunarodni susret – Oldtimer auto rally, za oldtimer automobile, natjecanje je sportsko turističkog karaktera, uvršteno u kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza te se boduje za prvenstvo HROS-a. Ove godine na žalost, u trajanju od samo jednog dana i to u subotu, 2. 5. 2015. godine. 

Kao i prethodnih godina tako i ove na 19. Oldtimer Auto rally-u se očekuje sudjelovanje 40-tak automobila s oko 50 sudionika iz Hrvatske te iz inozemstva – Slovenije, Italije, Austrije i Nizozemske. Svi automobili su iznimne povijesne vrijednosti, uvijek atraktivni za gledatelje. Ova simpatična manifestacija doprinosi promidžbi gradova i mjesta kroz koja se prolazi u svakom pogledu, a naročito kao turističke destinacije.

Ove je godine planiran slijedeći itinerer: okupljanje oko 8 sati, start: Rijeka – (Korzo) 10:30 sati- Kostrena – Bakar – Kukuljanovo – Čavle – Donje Jelenje – Grad Grobnik – Čavle – Automotodrom Grobnik gdje će biti organiziran ispit spretnosti i točnosti i podjela pehara.Oldtimer klub Rijeka osnovan je 1996. godine u cilju promicanja tehničke kulture na području Primorsko goranske županije i šire. Članovi kluba sakupljaju, čuvaju, obnavljaju i prezentiraju oldtimer vozila.

Klub je član Hrvatskog oldtimer saveza kao krovne organizacije i Zajednice Tehničke kulture Rijeka. Klub je do sada postigao vrlo značajne rezultate organizacijom rally-a i sudjelovanjem na natjecanjima, stručnim izletima, predavanjima i izložbama. Natjecanja koje klub organizira svake godine – auto rally u svibnju i moto rally u lipnju, dobila su najvišu ocjenu Hrvatskog oldtimer saveza. 
Grad Rijeka