Povežite se s nama

Mozaik

Ove subote u Azuri se održava novi RnB Exclusive party

Objavljeno

na
Tradicionalno najbolji urbani klupski party u gradu R’n’B EXCLUSIVE koji se jednom mjesečno održava u riječkom Azura Clubu, ove subote 11.2. obećava još jedan nezaboravni plesni party.

U sklopu tjedna zaljubljenih R’n’B EXCLUSIVE jedinstveno izdanje večeri “Valentines Latin Fiesta” uz klupski set Reggeaton, Latino, R’n’B, Hip Hop i Trap hitova za koju su zaduženi posebna gošća DJ Rea iz Zagreba i Dj Dominator iz Rijeke.

Večer će začiniti plesni performeri i prekrasni modeli R’n’B Honeys koji će smjestiti goste i pobrinuti se za vruću plesnu atmosferu na podiju Azure.

Prostor kluba otvara vrata u 22.30 a ulaz je besplatan.

Ulaz 18 +

Rezervacije stolova na 099/8339535

DJ REA (ZAGREB)

DJ Rea je navršila punoljetstvo za DJ-pultom za koji je prvi put stala 2004. godine. Unutar gotovo 2000 nastupa diljem cijele regije, Rea je prošla sve najznačajnije festivale u regiji (Exit, InMusic, Outlook, Sea Star, Hideout, Hartera, Terraneo, Soundwave, Seasplash itd), a gostovala je i u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Portugalu, Norveškoj i Slovačkoj.
Godinama je bila članica kolektiva JabbaTon s kojim je suorganizirala klupske bass programe, a potom je nastavila voditi i svoje vlastite klupske večeri 4ReaL u Splitu te Puding (po istoimenoj radijskoj emisiji posvećenoj bass glazbi) i Rum the world u Zagrebu. Rea najviše uživa u mash-up setovima u kojima se može čuti od hip-hopa, r’n’b-a, dancehalla i afrobeatsa do housea, UK garagea, 2stepa, dancea i electronice.

Uz DJ-ing Rea je radila tri i pol godine na internet Radiju 808 te godinu i pol kao radijska voditeljica i urednica emisije Yammat Soundfactory na zagrebačkom radiju Yammat FM. Pisala je za hrvatsko izdanje časopisa Rolling Stone, u press odjelu festivala Fresh Island, 8 godina je vodila glazbenu kreativu u publishing kompaniji IDM Music, a trenutno radi kao glazbeni kurator za A1 Xplore Music by Deezer.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram