Povežite se s nama
Veliki koncert Petra Graše povodom skorašnjeg Valentinova trebao bi u Opatiju dovesti čak nešto više od tri tisuće posjetitelja, što će uzrokovati i određene probleme u prometu.

Garaža sportske dvorane “Marino Cvetković”, u kojoj se 11. veljače održava koncert, može primiti tek oko 130 vozila, pa će se dio Ulice maršala Tita zatvoriti za promet te lijevi prometni trak privremeno koristiti za parkiranje vozila.

Od Ulice maršala Tita 3 (zgrada suda i gradske uprave) do Ulice maršala Tita 64 (raskrižje kod hotela Ambasador) 11.02.2017. od 18:00h do 12.01.2017. u 01:00h moći će se prometovati isključivo iz Rijeke prema smjeru centar Opatije i Lovran. Drugi (lijevi) prometni trak će se koristiti za parkiranje, čime će se dobiti približno još dodatnih 180 parkirnih mjesta.

Javni gradski prijevoz iz smjera Lovrana prema Rijeci u tom će razdoblju prometovati Novom cestom.

Organizator moli sve posjetitelje da zbog očekivane gužve na vrijeme dođu u dvoranu te da prilikom parkiranja vode računa da ne zatvore izlaze iz sporednih ulica ili kućnih dvorišta. Ulaz u dvoranu se otvara već od 19 sati, a koncert započinje u 20 sati.

zatvorena-cesta