Povežite se s nama

Tijekom proteklih 15 dana svi posjetitelji portala Fiuman.hr mogli su se uključiti u natječaj za novi logotip najpopularnijeg riječkog portala, a u konačnici pobjednik će biti nagrađen s honorarom od 1.000 kuna.

Riječani su pokazali iznimno veliko zanimanje za ovaj natječaj, stiglo je čak 58 prijedloga za novi logotip, a izbor je trenutno sužen na pet logotipa.

“Nije bilo lako među tolikim brojem prijedloga odabrati ni pet najboljih, a još će biti teže odabrati konačnog pobjednika. Tijekom sljedećih nekoliko dana konzultirat ćemo se i s određenim stručnjacima za marketing te iskusnim grafičkim dizajnerima kako bi čuli također njihovo razmišljanje o pet odabranih logotipa, a odluku o pobjedniku donijet ćemo najkasnije početkom sljedećeg tjedna”, rekao je o natječaju autor portala Fiuman.hr, Zoran Zdelar.

Među poslanim prijedlozima bilo je zaista mnogo različitih riječkih motiva, prevladavala je očekivano Riječka ura, no koristio se i Most domovinskih branitelja, vrč iz kojeg teče voda, riječke dizalice, trsatska kula, pa čak i kišobran.

Objavljeni logotipi su poredani po abecednom redu imena njihovih autora.