Povežite se s nama

Mozaik

Ovog četvrtka u Kostreni koncert klape Intrade i Tomislava Bralića uz besplatni ulaz

Objavljeno

na
Kostrensko leto, tradicionalna ljetna manifestacija koja je i ove godine ponudila brojne atraktivne sadržaje dolazi do svog finala, a završni program održat će se u četvrtak 31. kolovoza. Podsjetimo, ovog je ljeta brojna publika uživala u jedinstvenom glazbenom festivalu “Jedna noć u Kostreni” i “Kostrenskoj noći” na kojoj je publiku zabavio popularni Jole, kino projekcijama i kazališnim predstavama na otvorenom, poučnim predavanjima te brojnim drugim sadržajima, a kraj kolovoza označit će i završetak ovogodišnjeg izdanja manifestacije.

U četvrtak 31. kolovoza, u Sportskoj dvorani Kostrena s početkom u 20 sati koncert će održati Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Iako je održavanje koncerta bilo planirano na prostoru lučice Podurinj, nepovoljne i nepredvidive vremenske prilike primorale su nas na pripremu i održavanje koncerta u zatvorenom prostoru, no ono što sa sigurnošću možemo prognozirati je savršena finalna večer Kostrenskog leta uz zajedničko pjevanje svima nam znanih uspješnica… “Zora bila”, “Samo more nosim ja u duši”, “Ne damo te pismo naša”…

Ulaz na koncert je slobodan i ne naplaćuje se. Ne propustite večer odlične pjesme, zajedno obilježimo kraj Kostrenskog leta – poručuju organizatori Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže