Povežite se s nama

Mozaik

Ovog petka dobrotvorni event “Wine & Paint Opatija“ Rotaract kluba Opatija Lungomare

Objavljeno

na
Mlade članice i članovi Rotaract kluba Opatija Lungomare idućeg će petka, 14. lipnja s početkom u 18 sati, kod Umjetničkog paviljona Juraj Šporer u Opatiji, organizirati akciju dobrotvornog karaktera pod nazivom „WINE & PAINT OPATIJA“, a prihod od donacija prikupljenih tijekom akcije donirat će se Savjetovalištu za dobro mentalno zdravlje djece i mladih Opatija.

Sve sudionike ovog jedinstvenog eventa očekuje vlastito slikarsko platno na kojem će svaki sudionik akrilnim bojama, uz stručno vođenje umjetnika iz Art Bottega Studio, stvoriti svoje slikarsko remek djelo koje će moći zadržati, uživajući pritom u kapljici dobrog vina i ambijentu ljetne terase kultnog Šporera. Nakon umjetničkog dijela večeri nastavit ćemo se družiti na afterpartyju u sklopu Summer Gardena Šporer i uživati uz glazbu DJ-a i ljetne hitove.

Ovim putem pozivaju sve zainteresirane da čim prije rezerviraju svoje mjesto na eventu uplatom na račun IBAN: 3324070001100253290 kotizacije u iznosu od 30,00 EUR (opis plaćanja: DONACIJA-WINE AND PAINT) i slanjem potvrde o uplati na e-mail: ivezic.domagoj@gmail.com ili na broj: +385 97 691 0507.

Provedite ugodnu ljetnu večer na ovom nesvakidašnjem humanitarnom događaju ispunjenom dobrotom, umjetnošću, kapljicom dobrog vina, druženjem i pozitivnom vibrom. Požurite s rezervacijama jer je broj mjesta ograničen, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže