Povežite se s nama

Mozaik

Ovog petka na Trgu Riječke rezolucije održava se Square PARty

Objavljeno

na
Ovoga petka, 19. lipnja, s početkom u 15 sati na Trgu Riječke rezolucije počinje Square PARty u organizaciji Visoke poslovne škole PAR.

Zabavni program za mlade i sve one koji se tako osjećaju započinje u 15 sati gaming turnirom na kojem će se održati natjecanje u FIFA 2020.

Za glazbeni dio programa zadužen je DJ Bosco uz pratnju Feđa Little L na saksofonu. Fiorello Pub kreira gin kutak. Sudionici će moći osvojiti i brojne nagrade koje osiguravaju Očna Optika Damir, Das ist Walter Čavle i Visoka poslovna škola PAR.

Iako osmišljen prvenstveno za maturante, kako bi se nagradio njihov trud uložen u obrazovanje i polaganje mature proteklih dana, dobrodošli su svi željni dobre zabave. 

Zabavnom dijelu prethodi Đir po PAR-u i PARty karijera. Naime, Visoka poslovna škola PAR otvara svoja vrata svim budućim studentima, maturantima i njihovim roditeljima.

„Svi zainteresirani dobrodošli su u 13 sati napraviti s nama đir po PAR-u gdje će nam se pridružiti i poslodavci s kojima surađujemo. Stručna praksa sastavni je dio našeg studijskog programa te ćemo ovom prilikom s poduzećima partnerima imati pravi PARty karijera“. – istaknula je dekanica Gordana Nikolić.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Visoke poslovne škole PAR. Vidimo se!, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram