Povežite se s nama

Mozaik

Ovog petka na Trgu Riječke rezolucije održava se Square PARty

Objavljeno

na
Ovoga petka, 19. lipnja, s početkom u 15 sati na Trgu Riječke rezolucije počinje Square PARty u organizaciji Visoke poslovne škole PAR.

Zabavni program za mlade i sve one koji se tako osjećaju započinje u 15 sati gaming turnirom na kojem će se održati natjecanje u FIFA 2020.

Za glazbeni dio programa zadužen je DJ Bosco uz pratnju Feđa Little L na saksofonu. Fiorello Pub kreira gin kutak. Sudionici će moći osvojiti i brojne nagrade koje osiguravaju Očna Optika Damir, Das ist Walter Čavle i Visoka poslovna škola PAR.

Iako osmišljen prvenstveno za maturante, kako bi se nagradio njihov trud uložen u obrazovanje i polaganje mature proteklih dana, dobrodošli su svi željni dobre zabave. 

Zabavnom dijelu prethodi Đir po PAR-u i PARty karijera. Naime, Visoka poslovna škola PAR otvara svoja vrata svim budućim studentima, maturantima i njihovim roditeljima.

„Svi zainteresirani dobrodošli su u 13 sati napraviti s nama đir po PAR-u gdje će nam se pridružiti i poslodavci s kojima surađujemo. Stručna praksa sastavni je dio našeg studijskog programa te ćemo ovom prilikom s poduzećima partnerima imati pravi PARty karijera“. – istaknula je dekanica Gordana Nikolić.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Visoke poslovne škole PAR. Vidimo se!, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže