Povežite se s nama

Mozaik

Ovog petka otvara se klub Palach u svom novom starom ruhu

Objavljeno

na


Nakon višemjesečnog rada, truda, birokracije, znoja i diy (uradi sam) rješenja, te testnog tuluma prošli petak, 26.04., Udruga Ri Rock napokon s ponosom predstavlja osvježenu verziju Kluba Palach. Da bi ovaj trenutak proslavili zajedno kako spada, spojit će se generacije koje su obilježile poznate godine riječkog urbanog zvuka s novim mlađim snagama.

Pričamo o legendama synth popa Denis i Denis koje žare još od 80ih godina i već tada su lomili plesni podij kluba u Kružnoj. Za atmosferu prije i nakon njihovog nastupa će se pobrinuti dobro znani DJ Voljen Korić, a s druge strane kluba posjetitelje očekuje i drugi zvuk! U koncertnoj prostoriji će oriti i žestinom zalijevati riječki Krešo i Kisele Kiše, pulski Pasmaters, sisačka Šarena Pojava i pazinski Fudrinjosi. Šećer na kraju priče je DJ Grga koji će prije, između i nakon nastupa vrtiti sve anti-hitove Ri Rocka.

Samim otvaranjem spajaju se raznovrsni alternativni žanrovi riječke scene, prolazeći kroz 80-e, 90-e, 00-e itd., tako da će cijela večer biti ispunjena sadržajem u kojem će se svatko moći pronaći. To znači da osim što posjetitelje očekuje nostalgični dance floor 80-ih, čeka nas i žestoki pogo praćen domaćim punk i rock zvukom.

Napomenuli bi da za ovaj, ali vjerujemo i mnoge nadolazeće događaje, organizaciju preuzimaju mlade organizatorske snage Udruge koje će prikazati sav svoj napredak od kad su krenuli na tečajeve event managementa, tako da nas očekuje žestoka i nezaboravna čaga.

Također, puno je još ideja koje tek trebaju biti realizirane i koje će Udruga graditi zajedno s posjetiteljima u kultnom klubu. Udruga se zahvaljuje svima na javljanju i pomoći, donaciji činela, bubnjeva, ukulelea, gitara i slika koje će se utkati u prostor. Ovim putem Udruga poziva sve one koji bi donirali glazbene memorabilije neka se jave i pomognu ukrasiti ovaj kultni prostor.

Ulaz na događaj je kompletno besplatan, a vrata će biti otvorena od 20:00! Idući dan, pa nadalje ugostiteljski dio prostora biti će otvoren svaki dan od 09:00h – 24:00, a vikendima do 03:00h.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže