Povežite se s namabianco-nero-after-work-party

Restoran Bianco&Nero koji se nalazi u sklopu opatijske sportske dvorane “Marino Cvetković” najavio je kako će ove jeseni održavati jednom mjesečno atraktivni “after work party” na kojima će se izmjenjivati različiti izvođači, kako bi zadovoljili svačiji glazbeni ukus.

Sve je započelo koncem rujna kad je održan prvi “after work party” na kojem su nastupili tamburaši uz koje su se svi posjetitelji dobro zabavili. Ovog petka, 21. listopada, na rasporedu je nastup “Just” acoustic dua koji će se svojim sjajnim izvedvama popularnih hrvatskih i stranih hitova sigurno mnoge oduševiti.

U restoranu su pripremili također posebnu ponudu jela i pića po povoljnijim cijenama za tu priliku, posebno izdvajaju butelje 0,75 kvalitetnih bijelih i crnih vina Agrolagune Poreč i Blato Korčula po 85 kuna, odabrana cijela po sniženim cijenama, a moći ćete uživati i u vrhunskim kolačima i tortama po promotivnim cijenama od 15 kuna.

“Želja nam je prvenstveno pružiti priliku našim stalnim gostima da se nakon napornog radnog tjedna opuste i dobro zabave, ali pozivamo i sve ostale željne dobre zabave i provoda da nas posjete ovog petka, party započinje već u 15:30 sati”, poručio je Robi Marinčić, vlasnik restorana Bianco&Nero.