Povežite se s namabianco-nero-after-work-partyRestoran Bianco&Nero koji se nalazi u sklopu opatijske sportske dvorane “Marino Cvetković” najavio je kako će ove jeseni održavati jednom mjesečno atraktivni “after work party” na kojima će se izmjenjivati različiti izvođači, kako bi zadovoljili svačiji glazbeni ukus.

Prvi party održava se već ovog petka, 23. rujna, a tom prilikom nastupa tamburaški sastav uz koji nema sumnje kako će se svi dobro zabaviti zahvaljujući njihovom izvođenju brojnih hitova. Nakon njih na sljedećim zabavama nastupit će acoustic duo, ali i klapa.

U restoranu su pripremili također posebnu ponudu jela i pića po povoljnijim cijenama za tu priliku, posebno izdvajaju butelje 0,75 kvalitetnih bijelih i crnih vina Agrolagune Poreč i Blato Korčula po 85 kuna, odabrana cijela po sniženim cijenama, a moći ćete uživati i u vrhunskim kolačima i tortama po promotivnim cijenama od 15 kuna.

“Želja nam je prvenstveno pružiti priliku našim stalnim gostima da se nakon napornog radnog tjedna opuste i dobro zabave, ali pozivamo i sve ostale željne dobre zabave i provoda da nas posjete ovog petka, party započinje već u 15:30 sati”, poručio je Robi Marinčić, vlasnik restorana Bianco&Nero.