Povežite se s nama

Mozaik

Ovog tjedna u Palachu se održavaju četiri promocije albuma

Objavljeno

na

Foto: Alan Crnković

Ovog tjedna u riječkom klubu Palach čekuju vas čak 4 promocije albuma.

Danas na red dolazi promocija reizdanja kultne kompilacije Rijeka-Paris-Texas (Pričamo o Let 3, Grad, Grč, Ogledala, Idejni nemiri, FIT i Strukturne ptice), a nakon što se članovi benda koji su gurali Novi Val podruže u Dallas Music Shop-u sa svima vama, u Palachu se sprema jedno opako iznenađenje za koje organizatori garantiraju da će se pamtiti i u dalekoj budućnosti. Neke od pjesama koje će izvoditi originalni članovi su: U rupi od smole, Još ima krvi, ogledala, ritam promjena, vodi me…. 

Nakon toga već u petak uživati ćemo u svježim notama od White on White iza kojega se krije talentirani kantautor Marko Rogić, koji će nas na najbolji mogući način uvesti u vikend, a to je promocijom albuma “Gotta learn to say no”. 

No uz najkraći mogući predah, u subotu nas istovremeno očekuju čak dvije promocije albuma! Već dobro znani Chasing Nord te relativno novi sastav na sceni Cosmic Jenny odlučili su udružiti snage i predstaviti svoje albume riječkoj publici.  

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže