Povežite se s nama
Na konferenciji za novinare u sjedištu Županije najavljeni su Dani otvorenih vrata na Regionalnom sportsko-turističkom centru “Platak” i u Delnicama, koji će se održati u subotu i nedjelju, 16. i 17. rujna 2017. od 10 do 18 sati.

Zamjenik župana Marko Boras Mandić istaknuo je izvrsne turističke rezultate ljetne sezone na Platku, koja je nadmašila sva očekivanja. Broj posjetitelja je dvostruko veći, a financijski rezultati govore o trostruko većem prihodu u odnosu na 2016. godinu.

To je, kako je pojasnio direktor GSC-a Alen Udovič, motiviralo na organiziranje ove završne ljetne manifestacije kojom će se centar “Platak” zahvaliti posjetiteljima tako što će moći uživati u brojnim aktivnostima i dodatnim sadržajima po popularnim cijenama.

pl-pr

Tako će, primjerice, za samo 10 kuna posjetitelji moći doživjeti adrenalinsku tubing vožnju (5 spustova), posljednju ovogodišnju ljetnu panoramsku vožnju žičarom, 1 sat igranja nogometa (igralište ili cage ball), košarke, odbojke na pijesku, graničara ili badmintona, te drugih aktivnosti. Dostupno je i više aktivnosti po cijeni od 5 kuna.

U Delnicama će se, također od 10 do 18 sati, za 10 kuna moći igrati košarka i odbojka u Sportskoj dvorani ili mali nogomet u Multifunkcionalnoj dvorani za sport i turizam. Ljubitelji kuglanja će za samo 5 kuna kuglati sat vremena na kuglani, a za istu će se cijenu 1 h moći koristiti vanjsko košarkaško igralište, dok ćete plivati u zatvorenom bazenu moći za tek 1 kunu po satu.

Osim promocije destinacije i raznovrsne ponude te općenito sporta i rekreacije, cilj ovoga projekta je i ukazivanje na važnost provođenja sportsko-rekreativnih aktivnosti, koje znatno utječu na kvalitetu života i, naravno, na zdravlje.