Povežite se s nama

Mozaik

Ovog vikenda Rasta u Azura loungeu, a idućeg vikenda Inas u Karolina baru

Objavljeno

na

RastaDva ponajveća riječka ugostiteljska objekta koji se vikendom navečer pretvaraju u svojevrsne noćne klubove, Azura lounge i Karolina bar, ovog i idućeg vikenda ugostit će popularna imena s regionalne glazbene scene, naročito među mlađom populacijom.

Gosti Azura loungea u sklopu Robne kuće Ri ove će subote, 19. studenog, moći uživati u nastupu popularnog srpskog repera Raste, koji je često gost u našim krajevima. U Rijeci je čak i snimio spot za jednu od svojih pjesama. Cijena ulaznice za njegov nastup u pretprodaji iznosi 120 kuna.

Vikend kasnije, u subotu 26. studenog, u Karolina baru će nasupiti bosanskohercegovački reper Inas. Cijena ulaznice putem sustav Entrio iznosi 100 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram