Povežite se s nama

Mozaik

Ovog vikenda Rasta u Azura loungeu, a idućeg vikenda Inas u Karolina baru

Objavljeno

na

Rasta

Dva ponajveća riječka ugostiteljska objekta koji se vikendom navečer pretvaraju u svojevrsne noćne klubove, Azura lounge i Karolina bar, ovog i idućeg vikenda ugostit će popularna imena s regionalne glazbene scene, naročito među mlađom populacijom.

Gosti Azura loungea u sklopu Robne kuće Ri ove će subote, 19. studenog, moći uživati u nastupu popularnog srpskog repera Raste, koji je često gost u našim krajevima. U Rijeci je čak i snimio spot za jednu od svojih pjesama. Cijena ulaznice za njegov nastup u pretprodaji iznosi 120 kuna.

Vikend kasnije, u subotu 26. studenog, u Karolina baru će nasupiti bosanskohercegovački reper Inas. Cijena ulaznice putem sustav Entrio iznosi 100 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram