Povežite se s nama

Sport

Ovog vikenda u Rijeci 1550 karatista na Croatia Openu

Objavljeno

na
U dvorani Centra Zamet otvoreno je 22. Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske u karateu – Croatia Open  u kojem sudjeluje 1550 učesnika, odnosno 194 kluba iz 23 zemlje.

Organizator natjecanja je Hrvatski karate savez uz tehničku organizaciju Karate kluba TAD Rijeka, a potporu natjecanju daje i Grad Rijeka.

Natjecanje su otvorili gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, predsjednik Karate kluba TAD Rijeka Miroljub Berak, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba Vjekoslav Šafranić i glavna tajnica Zajednice sportova Primorsko-goranske županije Katja Luketić.

„Rijeka se već mnogo puta dokazala kao ozbiljan i kvalitetan organizator vrhunskih sportskih priredbi i drago mi je što imamo priliku ugostiti sportaše iz 23 europske zemlje. U Rijeci djeluje sedam karate klubova, a ovim se sportom aktivno bavi više od 1000 mladih iz grada i okolice. Očekuju nas dva vrlo aktivna i uspješna sportska i natjecateljska dana u kojima ćemo vidjeti najbolje od najboljih. Siguran sam da ćete u Rijeci i u ovoj prekrasnoj dvorani imati kvalitetne uvjete te da ćete ostvariti dobre rezultate“, rekao je gradonačelnik Filipović i poželio svim sportašima puno uspjeha i sportske sreće.

Počasnim gostima turnira, među kojima i riječkom gradonačelniku uručene su prigodne plakete.

Tijekom dva dana trajanja natjecanje će se održati u različitim kategorijama, od cicibana, odnosno djece od 8 godina pa sve do seniora.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže