Povežite se s nama

Vijesti

Ovogodišnja dodjela nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ stiže u PGŽ

Objavljeno

na
Zamjenica župana Marina Medarić sa suradnicima je primila Dijanu Katicu i Kristinu Babić, predstavnice Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“, koje su najavile ovogodišnje izdanje Međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu i nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“.

Potaknuti činjenicom da je najveći broj nagrada prošle godine stigao upravo u Primorsko-goransku županiju, ovogodišnja dodjela nagrada održat će se 28. veljače u Opatiji.

Zamjenica župana Medarić zahvalila je gošćama na predstavljanju programa i najavila kako će Primorsko-goranska županija s Turističkom zajednicom Kvarnera podržati događanje, u skladu s vlastitim nastojanjima za jačanjem i promocijom ruralnih područja naše regije.

Gošće su istaknule da u 2023. godini Udruga obilježava 25 godina djelovanja, a nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ bit će dodijeljene deseti put zaredom.

Međunarodni kongres o ruralnom turizmu otkriva svijetu sve više atraktivnih ruralnih destinacija, promovira tradicijske sadržaje, povezuje najznačajnije projekte, proizvođače, događaje i zanimljivosti, čuva izvornost, vodi računa o održivosti i što je najvažnije stvara nove proizvode ruralnog turizma.

Uz zamjenicu župana Medarić, gošće su primili privremeni pročelnik UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Mladen Brajan, pročelnik Ureda županije Goran Petrc, predstojnica Kabineta župana Ermina Duraj i voditeljica projekata Turističke zajednice Kvarnera Renata Vincek.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram