Povežite se s nama

Mozaik

Paljenjem pusta završilo pusno doba na Halubju

Objavljeno

naSinoćnjim paljenjem Pusta završeno je ovogodišnje pusno doba na Halubju. S prednje strane Vela promjena-moreš mislet, a sa stražnje Vela promjena, a štorija vavek ista – pust je izgorio kao krivac za sve lanjske nedaće.

Meštrica Halubajskega karnevala Mića Maja vratila je općinski ključ načelnici Sanji Udović čime je i službeno završila ovogodišnja vladavina maškara na Halubju. Već tradicionalno, sve su začinili te prekrasnu i upečatljivu dimenziju dali naši Halubajski zvončari koji su nakon tri dana obahajanja Halubja i Kastavštine i prohodanih 100-ak kilometara svoj ophod završili na Brege gdje ih je s nestrpljenjem i veseljem čekalo nekoliko stotina posjetitelja.

Već uobičajeno, dolasku Halubajskih zvončara prethodilo je izvlačenje njihove pusne tombole, a po simboličnoj cijeni od 10 kuna prodano je 12 tistuća listića. Popis najsretnijih dostupan je na web stranici Turističke zajednice https://visitviskovo.hr/. O sinoćnjem spektaklu čut će se i vidjeti i u Njemačkoj te SAD-u čiji su novinari popratili završnicu pusnih događanja.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram