Povežite se s nama

Sport

Paparić potpisao novi dvogodišnji ugovor s Primorjem EB

Objavljeno

na


Centar VK Primorja Lovro Paparić je 25. svibnja 2020. godine u Trofejnoj sali potpisao novi dvogodišnji ugovor s kojim nastoji u Trofejnu salu donijeti barem još jedan primorjaški trofej.

Povodom potpisivanja ugovora održana je i tiskovna konferencija na kojoj su sudjelovali predsjednik Samir Barać i Lovro Paparić.

“Izuzetno mi je drago da mi je kao predsjedniku Kluba pripala čast da mogu razgovarati sa Lovrom, koji je iz naše vaterpolo škole izašao, proveo sve godine igranja i vaterpolske početke u VK Primorje EB-u. Izrastao je, a mogu i zaključiti da njegov razvoj još nije u potpunosti gotov, u jednog vrijednog, zapaženog i nama nevjerojatno bitnog igrača, koji nosi igru Primorja već dugi niz godina. Drago mi je da na obostrano zadovoljstvo, ovim produženjem ugovora, stvorili povjerenje gdje on može napredovati i doći i do viših nivoa, odnosno reprezentativnu selekciju. Smatram da on svojim igračkim stažem kroz sve igračke selekcije pokazao da je  talentiran i uspješan mladić koji će u budućnosti predstavljati hrvatski vaterpolo.”

Ideja vodilja zadržati mlade igrače

”Nama kao Klubu, ovaj potpis, puno znači zato što se držimo ideje vodilje da Vaterpolski klub Primorje EB želi zadržati naše mlade igrače i ne želimo tek tako puštati naše dečke da odlaze iz Primorja. Nadamo se da ćemo nakon Lovre, ugovore potpisati i sa svim ostalim igračima. Napominjem da su već prošle godine potpisali Fran Čubranić i Tin Brubnjak, a nadam se da ćemo sa tradicijom nastaviti da budemo i dalje pozitivna priča razvitka igrača iz škole vaterpola i u Hrvatskoj. Mogu se osvrnuti na činjenicu da je možda posljednje tri godine VK Primorje EB možda toliko nije bio istaknut zbog nepravedno rangirane A2 lige, koja po mom mišljenju ima i krivi naziv. Ali moram istaknuti da je Lovro svojim igrama, zaslužio da bude među zapaženim pojedincima u hrvatskom vaterpolu. Njegov rad, volja i elan koji nosi ekipu našeg kluba što nam je iznimno je bitno, a osobno sam ponosan u svoje ime i u ime cijelog Kluba i Uprave da nam je Lovro tu još iduće dvije godine. Siguran sam da ćemo mi kao Klub pokušati pružiti najbolje moguće uvjete, gledavši financijski i sve ostalo da Lovro dođe do cilja kojeg želi” – kaže predsjednik Samir Barać.

“Smatram da je u proteklih par godina bilo dosta uspona i padova, a osobito nastavno na činjenicu da nam je bila i teška situacija, drago mi je da sam u proteklom razdoblju bio član Kluba. U protekle tri godine stvorili smo temelje ekipe te se nadam da ćemo u naredne dvije godine uspjeti ostvariti i veće rezultate. Nastavno na to iznimno mi je drago da smo potpisali ovo dvogodišnje produženje ugovora.”

“Odlazak iz Kluba u ovoj situaciji smatrao bih osobnim neuspjehom. Motivi su da se na izgrađenim temeljima ekipe ostvariti zapažene rezultate, naravno da bih bio najzadovoljniji da ta eventualna medalja u iduće dvije godine bude zlatnijeg sjaja, no svakako svaka medalja nam puno znači. Kada govorim o medaljama u prvom redu mislim na Regionalnu ligu, Prvenstvo i Kup RH, sve bi to bio uspjeh. Sada se baziramo na utakmicu protiv Jadrana iz Splita.”

“Ovo je vodeni sport, naravno da je ova pauza uzrokovana pandemijom COVID-19 ostavila traga, no ipak mi smo cijelo vrijeme u treningu. Trenirali smo putem Zoom platforme, a čim su se stekli uvjete skočili smo u bazene, sada već imamo nekoliko tjedana rada. Još imamo četiri tjedna priprema, mislim da će to sve biti u redu.”

“Iznimno mi znači suradnja s trenerom Hinićem, on je bio vrhunski centar, moj uzor, na mojoj poziciji jedan od najboljih centara u povijesti vaterpola. Uz njega svakako vidim mogućnost još većeg napretka u iduće dvije godine” – zaključio je Lovro Paparić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram