Povežite se s nama

Vijesti

Parkiranje u garaži u Matuljima s početkom 2021. godine ide pod naplatu

Objavljeno

na

Foto: Radio Rijeka
U suterenu školske sportske dvorane u Općini Matulji 2014. godine otvorena je nova javna garaža sa stotinjak parkirnih mjesta. Za investiciju je izdvojeno sedam milijuna kuna, a njena je vrijednost u rasterećenju parkirne gužve u centru Matulja.

Garaža se prostire na dvije i pol tisuće četvornih metara, a trenutačno ima stotinjak parkirališnih mjesta od čega 56 u garaži, a 42 na otvorenome platou.

Šest godina nakon otvorenja približava se kraju razdoblje besplatnog parkiranja, jer Općina Matulji objavila je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje uslužne komunalne djelatnosti usluge parkiranja u javnoj garaži u sklopu Školske sportske dvorane u Matuljima. Najviša predviđena cijena parkiranja je 5 kuna po satu.

Rok za dostavu ponuda je najkasnije do 29.12.2020. do 10,00 sati, bez obzira na način dostave na adresu Matulji, Trg m. Tita 11.

Javno otvaranje ponuda održat će se dana: 29.12.2020. u 10,00 sati u prostorijama Vijećnice Općine Matulji (Trg m. Tita 11, Matulji, I kat).

Koncesija – dokumentacija za nadmetanje i nacrt ugovora – LINK

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram