Povežite se s namaNovoizabrani zastupnik u Hrvatskom saboru, koji tek mora položiti zakletvu čime će i formalno postati saborski zastupnik, Ivan Pernar, proteklih nekoliko dana je u centru pažnje javnosti i medija.

Mnoge je razljutio svojom najavom kako će ignorirati poziv policije na obavijesni razgovor te se poziva na svoj saborski imunitet. Iza svega stoji jedan događaj iz sredine svibnja ove godine u Rijeci, a postoji sumnja na “zloporabu djeteta”.

Jedan od čelnika Živog zida ipak je odlučio popustiti pritisku javnost te je to i objavio na svojoj Facebook stranici.

“Gospodo iz korumpiranog vrha riječke policije koja izvodite ovaj cirkus, ako želite čuti istinu od mene, ispunit ću vam želju. Ako idete lažnim optužbama protiv mene i prijetite nasiljem, a javnost mi ne dozvoljava da se branim imunitetom, drugog izbora nemam. Ako želite da govorim – progovorit ću”, poručio je Pernar.

“Oni pogrešno misle da slučaj zlouporabe djeteta u Rijeci ima veze s nekim mojim osobnim činom, a ne s tim što sam stao na stranu seksualno zlostavljanog djeteta čiji je otac nakon moga upozorenja da ako ne prestane da ću snimiti izjavu djeteta o tome što mu radi i javno ju objaviti, kako bi se spasio, mene kazneno prijavio da sam iskorištavao to dijete”, dodao je Pernar.