Povežite se s nama

Vijesti

Peršić ostaje i dalje ravnatelj opatijske Thalassotherapije

Objavljeno

na
Nakon što je proveden javni natječaj objavljeno je kako i u narednom mandatu na funkciji ravnatelja Thalassotherapije Opatija ostaje Viktor Peršić.

“Po isteku postojećeg mandata, prof dr. sc. Peršić Viktor, dr. med je izabran na novo mandatno razdoblje od četiri godine, za ravnatelja „Thalassotherapije Opatija“ te imenovan od Vijeća Thalassotherapije Opatija.

Zanimljivost iz opsežnog programa rada i razvoja Thalassotherapije Opatija, profesora Peršića za naredno mandatno razdoblje je projekt budućeg Centra preventivne i integrativne medicine O- Clinic.

Cilj projekta je razvoj novog i prvog nacionalnog Centra za prevenciju, uz unapređenje postojećih djelatnosti, preventivna, rana dijagnostika i liječenje, personalizirani pristup pacijentima, građanstvu i sportašima, širok dijapazon dermatoloških i estetskih usluga, eHealth pohrana i praćenje podataka, stvaranje inovacija te programa vezanih uz zdravo življenje i aktivno starenje, te uvođenje novog međunarodnog sveučilišnog studija „Sportska i rehabilitacijska medicina“.

Očekivani rezultat projekta jest nova zgrada unutar kompleksa bolnice, povećanje profita, redizajn starih i uvođenje novih usluga te novozaposlene osobe. Stručni kadrovi i njihovo osposobljavanje koju su u funkciji medicinske i sportske djelatnosti stalna su obveza obrazovnih institucija – naglašava prof. Peršić.

Iskrene čestitke novom starom ravnatelju Thalassotherpije Opatija na osvojenom mandatu te mu želimo puno uspjeha u daljnjem radu!”, navodi se u objavi opatijske ustanove.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram