Povežite se s nama

Vijesti

PGŽ i GSC oštro osudili događaj na Platku: Na kraju rekorodnog dana imamo osjećaj gorčine

Objavljeno

na
Na vrlo ružan događaj na Platku u nedjelju navečer reagirala je Primorsko goranska županija, ali i Goranski sportski centar, koji upravlja tim skijalištem:

“Primorsko-goranska županija ima nultu toleranciju na nasilje, a potaknuti nemilim događajem na Platku, i ovim putem izražavamo osudu ponašanja pojedinaca i njihovog nasilnog ponašanja na javnom prostoru. Dužnosnici Primorsko-goranske županije i vodstvo Goranskog sportskog centra u svakodnevnoj su komunikaciji s ozlijeđenima i ono što je najvažnije u ovom trenutku jest njihov oporavak.

Očekujemo da će nadležne institucije odraditi svoj posao na način da nikome više ne padne na pamet ovakvo ponašanje”, poručili su iz županije.

“Prekrasan vikend na Platku zaključen je na žalost incidentom u kojem je nekoliko osoba zadobilo ozlijede. Okolnosti koje su prethodile incidentu nisu nam u cijelosti poznate jer su se dogodile nakon radnog vremena skijališta pa se u vrijeme i na mjestu incidenta nije se nalazio nitko od djelatnika GSC-a. Službena istraga je u tijeku, a uprava GSC-a odmah po dojavi stupila je u kontakt s ozlijeđenima.

Bez obzira na okolnosti pod kojima se incident dogodio, najoštrije osuđujemo svaki vid nasilja, posebno na skijalištu kakvo je Platak gdje se okupljaju obitelji s djecom i ljudi željni uživanja u skijanju i zabavi. Nakon rekordnog dana kakav smo u nedjelju imali, umjesto zadovoljstva zaključio je osjećaj gorčine. Unatoč postavljenim barijerama i znakovima, nije prvi puta da je netko vozilom odlučio ući na stazu, no nadamo se da će ovakvi događaji ostati iznimka i da neodgovorni pojedinici koji su manjina, neće upravljati našim životima, sredstvima, skijalištima, našim slobodnim vremenom koje ne bismo trebali u provoditi u strahu od nasilja”, ističe GSC u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram