Povežite se s nama

Mozaik

Phanas beach bar velikim partyjem slavi devetu godišnjicu

Objavljeno

na
U petak 03.07.2020. s početkom u 22 sata održati će se veliki party povodom  9. godišnjice  Phanas beach bar-a u Kostreni.

Phanas beach bar Kostrena svoju će devetu godišnjicu obilježiti a uz hrpu dobre zabave uz Manuela Lupena & The New Religion Band.

Ovaj novonastali projekt Manuela Lupena donosi pravi tulum u kombinaciji s plesom, sviranjem udaraljki, klavira, brass sekcije, violine, pjevača i naravno interakcije s publikom. Različiti stilovi lounge glazbe, na trenutke čak i “jazzy”, Afro-Kubanski uzori, afrički ritmovi, RnB, Soul, Disco, Funk, Gospel House – neki su od glavnih inspiracija ovog sastava. Njihov fleksibilan i dinamičan pristup na pozornici zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim i savršeno će se uklopiti u svečanu ljetnu noć.

Već vruću atmosferu će dodatno zagrijati i nastupi atraktivnih plesača i plesačica iz Diamond Soul Entertainment, a sve to će začiniti i light show koji priprema dboki Sound & Light.

Glazbu će iste večeri birati i već dobro poznati Phanas rezident DJ Mickee.

Osim dobre glazbe i odlične atmosfere, očekuju vas i zanosne hostese i bogate nagrade te litre hladnog Red Bull-a i The Botanist gina. Ovaj gin u proizvodnji koristi devet klasičnih sastojaka za gin, plus 22 divlje izvorne biljke za Islay koje su ručno brane na vjetrovitim brežuljcima, tresetištima i Atlantskoj obali. Rezultat je vrlo karakterističan, složen, cvjetni gin s izvanrednim završetkom. The Botanist se ističe kao istinski zanatski, ručno rađen gin uz dašak bilja Islaya u svakoj čaši.

Pozivaju se svi koji su željni još jedne odlične ljetne zabave da se naoružaju dobrom voljom i od 22 sata do dugo u noć zabavljaju u Phanas beach bar-u.

Ulaz je slobodan.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram