Povežite se s nama

Crna kronika

Pijani 37-godišnjak na Pehlinu skrivio prometnu nesreću

Objavljeno

na


Prošlog tjedna na prometnicama na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 56 prometnih nesreća, od kojih je jedna bila teža, a 55 lakša nesreća.
U ovim prometnim nesrećama teže je ozlijeđena jedna osoba, a lakše 11 osoba. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 475.100 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala su četiri strana državljana, tri pješaka,  i 10 alkoholiziranih vozača.
Ukupno je alkotestirano je 208 vozača, od kojih je kod njih 16 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg. Jedan vozač je imao koncentraciju do 0,50 g/kg, a jedan je odbio alkotestiranje.

Najviše alkoholiziranih vozača, njih sedam je bilo u dobi iznad 35. godine života, šest u dobi  između 18. i 25. godina, a pet ih je u kategoriji između  25. i 35. godina života.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena  je proteklog tjedna 37-godišnjem vozaču osobnog vozila marke Fiat, riječkih registracijskih oznaka. On je u utorak, 22. rujna oko 21.50 sati, izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom na području Pehlina u Rijeci, upravljajući vozilom pri koncentraciji alkohola od 2,38 g/kg. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola i izazivanja prometne nesreće prekršajno je prijavljen sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram