Povežite se s nama

Siniša Štemberger je završio svoju karijeru u košarkaškom klubu Kvarner 2010 na način koji mnogu nisu zamišljali ni u najgorim noćnim morama.

Marijan Mance se ni kriv ni dužan našao na suprotnoj strani Štembergove šake na večernjem treningu u četvrtak. Vidno pod utjecajem alkohola, Štemberger je kasnio na trening, što mu je trener Mance opravdano prigovorio, ali na žalost, legenda riječke košarke nije bila istog mišljenja. Bez ikakvog razloga, dogodio se potez koji je istog trena bacio mrlju na sve dobro što je postigao zadnjih godina s Kvarnerom 2010. Mance nije imao šanse te je istog trenutka završio na podu.

Jasno je da su sva pitanja vezana uz Štembergerovu karijeru u Kvarneru suvišna. Nažalost, nijedan raskid ugovora neće moći izbrisati posljedice ovoga. Najgore od svega je što su Mance i Štemberger praktički vršnjaci, koji se poznaju već niz godina te ta činjenica ovaj incident čini još gorim. Očito njegovo isključenje protiv Zadra nije bilo samo slučajno ispuštanje frustracija.

Svim ovim najviše je pogođena riječka košarka, koja nije zaslužila vidjeti Štembergera u takvom izdanju, javlja portal BasketaRi.com.