Povežite se s nama

Crna kronika

Pijani policajac izvan službe u riječkom kafiću remetio javni red i mir

Objavljeno

na
Policija je danas, u ranim jutarnjim satima zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u jednom od ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke. Prema navodima dojave u narušavanju je sudjelovao i policijski službenik.

Do sada je potvrđeno da je jedan od sudionika događaja policijski službenik koji se u ugostiteljskom objektu nalazio u civilnoj odjeći i izvan službe te je bio pod utjecajem alkohola. Inače nije djelatnik Policijske uprave primorsko-goranske.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad više osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem, uključujući i policijskog službenika, a kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti koje su dovele do narušavanja javnog reda i mira.

Iako je policijski službenik sudjelovao u događaju u privatno vrijeme, odluku o utvrđivanju njegove disciplinske odgovornosti donijet će njegov rukovoditelj nakon što bude upoznat s rezultatima dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže