Povežite se s nama

Crna kronika

Pijani vozač bez dozvole zabio se u dva zida i ozlijedio

Objavljeno

na


U utorak, 12. rujna, oko 22,40 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 47-godišnji hrvatski državljanin.

Vozač je upravljao osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka županijskom cestom ŽC 5068 na bakarskom području te s obzirom da vozilo nije držao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika desnim bočnim dijelom najprije udario u ogradni zid dvorišta u vlasništvu 73-godišnje hrvatske državljanke, a potom u zid dvorišta u vlasništvu 51-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Vozaču je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 47-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola od 1,31 g/kg, vozilom kojem je istekao rok važenja prometne dozvole, bez vozačke dozvole, dok mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola.

Zbog počinjenih prometnih prekršaja, 47-godišnjak je prekršajno procesuiran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže