Povežite se s nama

Crna kronika

Pijani vozač bez dozvole zabio se u dva zida i ozlijedio

Objavljeno

na
U utorak, 12. rujna, oko 22,40 sata dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 47-godišnji hrvatski državljanin.

Vozač je upravljao osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka županijskom cestom ŽC 5068 na bakarskom području te s obzirom da vozilo nije držao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika desnim bočnim dijelom najprije udario u ogradni zid dvorišta u vlasništvu 73-godišnje hrvatske državljanke, a potom u zid dvorišta u vlasništvu 51-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Vozaču je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 47-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola od 1,31 g/kg, vozilom kojem je istekao rok važenja prometne dozvole, bez vozačke dozvole, dok mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola.

Zbog počinjenih prometnih prekršaja, 47-godišnjak je prekršajno procesuiran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram