Povežite se s nama

Crna kronika

Pijani vozač na Pehlinu se zabio u zaustavljeni kamion, u Viškovu uhićen pijani vozač u autu s lažnim tablicama

Objavljeno

na
Proteklog vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno je 37 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško, a sedam je osoba lakše ozlijeđeno.

Teško je ozlijeđena 58-godišnja putnica u osobnom vozilu VW Passat, riječkih registracijskih oznaka, stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila 22. rujna na području Brajdice u Rijeci. U spomenuto  vozilo, kojim je upravljao 59-godišnji vozač udarilo je osobno vozilo VW Polo, također riječkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera, odnosno iz smjera tunela Pećine, upravljao 54-godišnji vozač. Zbog ozljeda zadobivenih u ovoj prometnoj nesreći 58-godišnja putnica je prevezena u KBC Rijeka, gdje je konstatirano da je teško ozlijeđena, dok su vozači lakše ozlijeđeni. Promet ovom dionicom, na relaciji od čvora Vežica do raskrižja DC 404 bio je zatvoren između 11.30 i 12.40 sati te se odvijao obilazno.

Izdvajamo i 61-godišnjeg vozača, koji je 21. rujna oko 17.15 sati pri koncentraciji alkohola od 2,06 g/kg upravljao osobnim vozilom Škoda, riječkih registracijskih oznaka te na području Pehlina u Rijeci udario u teretno vozilo ispred sebe, zaustavljeno na raskrižju na znak crvenog svjetla na semaforu.

Navečer, 22. rujna na području Viškova policija je zaustavila 29-godišnjaka koji je upravljao osobnim vozilom marke Renault. Utvrđeno je kako vozilom upravlja unatoč važećoj zabrani upravljanja vozilom „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,39 g/kg. Isto tako, utvrđeno je kako je vozilu s kojim je zatečen u prometu i kojem je isteklo važenje registracije, postavio nepripadajuće registracijske pločice. Radi sumnje na počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Na otoku Rabu, u mjestu Kampor 21. rujna oko 17 sati policija je zaustavila 30-godišnjeg vozača motocikla, koji je iako vidno alkoholiziran odbio provjeru radi čega je isključen iz prometa.

Počinitelji prekršaja sankcionirani su sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže