Povežite se s nama

Crna kronika

Pijani vozač skrivio prometnu nesreću i onda pobjegao, policija ga ipak uhvatila

Objavljeno

na
Jučer se na području Primorsko-goranske županije dogodilo 13 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena. 

U nekoliko prometnih nesreća s materijalnom štetom su se vozači udaljili s mjesta događaja bez da su iste prijavili policiji ili uopće nisu ni razmijenili potrebne podatke s oštećenim osobama.

Između takvih vozača, izdvajamo  34-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je jučer oko 17.40 sati na području Vrbovskog upravljao osobnim vozilom marke Renault, riječkih registarskih oznaka, te je u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu stranu kolnika pa udario i oštetio osobno vozila marke Toyota, riječkih registarskih oznaka, kojim je iz smjera Ravne Gore upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin . 

Nakon nesreće je 34-godišnjak bez zaustavljanja nastavio kretanje i nije razmijenio podatke s oštećenim 27-godišnjakom. Međutim, policijski službenici su ga vrlo brzo zaustavili i priveli na postupanje gdje je utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,32 promila. Zbog počinjenja navedenih prekršaja, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, protiv njega je podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu. Predložena mu je novčana kazna od 15 000 kuna i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom na rok od godinu dana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram