Povežite se s namaU povodu otvorenja prve Decathlon trgovine u Rijeci pozivamo Vas da najavite i da nam se pridružite na sportsko-zabavnom događanju „Popust je na stolu“ koje će se održati u subotu, 25. srpnja 2015., od 10.00 do 13.00 sati na riječkom Korzu (u trokutu kod Robne kuće, Hrvatske pošte i Gradskog tornja).

Riječanke i Riječani imat će priliku testirati svoje umijeće i zaigrati popularni ping-pong na dosad najvećem stolu za stolni tenis u Hrvatskoj za kojim istovremeno može igrati i 10 ljudi te tako ostvariti brojne popuste u povodu otvorenja prve Decathlon trgovine u Rijeci.

Za ovaj demokratičan sport ne treba prediskustvo, a sudjelovati mogu gotovo svi – dovoljno je biti nešto viši od stola. Svima koji su željni dobrog provoda pridružit će se i voditelj događanja Ivan Vukušić.

Decathlon je jedan od vodećih svjetskih lanaca sportske opreme, a otvorenje Decathlon trgovine u Rijeci održat će se u subotu, 1. kolovoza u 9.00 sati, Osječka 67 B, poslovna zona Škurinje (kod Lidla) . Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi.

Sama trgovina prostirat će se na 2500 m2, što je jednako veličini trinaest teniskih igrališta te s vrhunskom sportskom opremom za više od 70 sportova pod jednim krovom bit će najveća trgovina sportske opreme na području Primorsko-goranske županije i druga po veličini u zemlji.