Povežite se s nama

Sport

Planinarenjem zaključen zadnji vikend sportske rekreacije na Platku

Objavljeno

na


“Festival sportske rekreacije Platak 2020”, koji se održava u organizaciji  Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, nastavio se ovog vikenda te došao i do kraja trećeg mjeseca održavanja, pa se tako prometnuo u program koji je obilježio ovo ljeto u prirodi održavanjem svih najavljenih programa. Osim današnjeg.

Subotu je obilježio prekrasan dan planinarenja koji je okupio brojne sudionike, a oni su predvođeni stručnim vođenjem krenuli srednje teškom rutom Platak – Snježnik – Platak. Dobro raspoloženu ekipu pratilo je promjenjivo vrijeme, bilo je i magle i temperature koju ne bi “potpisali kao ljetnu”, bilo je sunca, a ponajviše je bilo – dobrog raspoloženja. Višesatni pohod obilježilo je finale na stijenama Snježnika, izazov koje su svi savladali s uspjehom, a veliki dio njih i po prvi put. Na vrhu Snježnika svi su se podružili te zadovoljni krenuli natrag, put Platka. Suorganizator programa PD Kamenjak uz stručno vođenje njihovog predstavnika pokazalo se kao izvrstan partner festivala, a sudionici su poželjeli još češću organizaciju ovakvih pohoda.

Nažalost, Biciklijada planirana za nedjelju ostat će zabilježena kao prvi program koji je otkazan tijekom festivala, a sve zbog lošeg vremena koje je poremetilo račune organizatorima. Tijekom ljeta je bilo odgoda, ali nikad otkazivanja, no viša sila je tako uskratila biciklistima nedjeljno uživanje na Platku.

Kraj kolovoza tako je označio i kraj vikend događanjima na ovogodišnjem izdanju Festivala sportske rekreacije, no to ne znači i kraj događanjima. Veliko finale priprema se za 19. rujna i to na Platku, a o posebnom i doista sadržajnom i jedinstvenom programu organizator će uskoro izvijestiti javnost.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram