Povežite se s nama

Sport

Platak dobio 30 cm snijega, zasad moguće samo sanjkanje

Objavljeno

na


Meteorolozi su najavljivali, a to se i ostvarilo – u subotu navečer snijeg je stigao u gorske predjele, a pahulje nisu zaobišle ni Platak.

Iz tvrtke Goranske sportski centar, koja upravlja Platkom, javljaju kako je na vrhu palo oko 30 centimetara.

“Na Platku je trenutno oko 30 cm snijega. Za sada je otvorena Baby traka, no ipak samo za sanjkaše jer nakon prolaska ratraka snijega na stazi ipak još nema dovoljno za skijanje. I dalje pada”, javlja GSC.

Podsjetimo kako je poskupljenje energenata dovelo do nužne korekcije cjenika usluga i blagog povećanja cijena skijaških karata na Platku koje su u prosjeku više za desetak posto (cjenik za zimsku sezonu 2022./2023.)

Dnevne i tjedne skijaške karte osim na blagajni Platka, moći će se kupiti i online, putem stranice https://www.mojskipass.si/ kao i na benzinskim postajama Petrola dok će se sezonske karte i karte po povlaštenim cijenama moći i nadalje kupiti isključivo na Platku.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram