Povežite se s nama
Otkrili smo Sva lica Platka 2017. Na dnu Radeševa  brzo se stvorila gužva i nadmašila sva očekivanja prvog izdanja ove vesele manifestacije. Posebno izdanje panoramske vožnje započelo je protekle nedjelje u 14:30. Posjetiteljima su stajanje u redu zasladile  Cacao praline.

Panoramska vožnja žičarom prezentirala se u novom ruhu. Petnaest minuta ugodne vožnje uz lagani povjetarac brojne posjetitelje odveo je na raspjevani vrh. Ivan Delić na akustičnoj gitari priuštio je ugodnu atmosferu u kojoj su se svi mogli opustit uz najbolji pogled na Kvarneru. Najmlađi ipak nisu bili spremni besposleno sjediti na 1350 m pa je organizator pripremio i Kutak za kreativno šaranje. Crteže, medalje, piši, riši, briši kreacije poklanjali su tetama voditeljicama, roditeljima ili čak simpatijama, a zauzvrat bili  nagrađeni poklon bonovima za tubing, trampolin ili vožnju autićima.

Na turističkoj stazi nikad veća gužva: odrasli, djeca, kućni ljubimci, čak i pokoji biciklist  uspješno su zaokružili posljednju aktivnost Sva lica Platka. Lagana šetnja za kraj dana, tjedna, možda čak i posljednjeg ljetnog vikenda  privela je organizirane aktivnosti na brdu uživanja kraju.

Sva lica Platka kreću nove izazove. Kutija dobrih ideja, spremno je dočekala poruke i želje posjetioca. Društvo sportske rekreacije Kvarner sigurno će izvući neko novo lice za 2018. godinu, navodi se u priopćenju.