Povežite se s nama

Vijesti

Plava laguna je upravo Izraelcima prodala hotel Bonavia

Objavljeno

na
Plava laguna prodala je danas riječki hotel Bonavia za 8,1 milijun eura, potpisavši kupoprodajni ugovor s tvrtkom Bonavia Rijeka. Kako kažu u Plavoj laguni, dovršetak transakcije planiran je za studeni ove godine, a zaključenjem transakcije će kupac preuzeti ugovore o radu svih zaposlenih u hotelu.

Kako stoji u sudskom registru, tvrtka Bonavia Rijeka u vlasništvu je tvrtke Apretil Limited registrirane na Cipru. Hotel je bio u sastavu Plave laguna zadnjih 10 godina, kupili su ga od Gorana Štroka koji je bio vlasnik od sredine 90-ih, javlja Poslovni dnevnik.

Također, kao zastupnik tvrtke navodi se Nimrod Bouchman, koji je inače predsjednik uprave hotela Jadran Rijeka, kojeg je lani preuzeo ulagač iz Izraela, Brown Hotels Grupe. Ova kompanija inače posluje i u Njemačkoj, Cipru, Grčkoj i u Izraelu.

Hotel „Bonavia“ jedan je od prvih hotela otvorenih u Rijeci, koji je započeo s radom 1876. godine, prvo kao oštarija, a tek kasnije kao hotel.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže