Povežite se s nama

Crna kronika

Plavo bijeli otok ogorčen: Stoko jedna nepismena i nekulturna

Objavljeno

na

Udruga Plavo bijeli otok na društvenim je mrežama objavila nekoliko fotografija na kojima je vidljivo kako su “navijači” Hajduka unakazili predivno uređenu autobusnu stanicu, a tim su se povodom oglasili priopćenjem koje prenosimo:

“Stoko jedna nepismena i nekulturna, propaliteti osnovno školski ako ste i kojim čudom došli do srednje škole ništa niste naučili ni o svojoj i o tuđoj povijesti. Baratate talijanskim nazivom našeg otoka, koristite ustašku simboliku i nekakvu izmišljenu godinu – katastrofa!

Isto tako ste dobri i u zemljopisu jer ovo nije Brač ili neki sličan otok već NAŠ, plavo bijeli otok KRK, usred Kvarnera i hrvatskog Primorja čiji je administrativni i najveći grad RIJEKA u kojem ste, nažalost i svi vi rođeni … A u njemu i jedan mali ali šampionski klub čije plavo bijele boje s ponosom i u pobjedi i u porazu nosimo!

Geo politika za vas je toliko stran pojam da izjednačavanje Rijeke, multikulturalnog lučkog grada koji je prigrlio sve ljude dobre volje i namjera sa nekim istočnim meteopolama nema nikakvog smisla, osim u vašim bolesnim glavama…

A na kraju i o pravilima – tu valjda mislite na ono jedno jedino opće prihvaćeno navijačko pravilo da se tuđi murali i grafiti ne šaraju? E to pravilo bi vam se moglo obiti o glavu…”, poručili su iz udruge Plavo bijeli otok.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram