Povežite se s nama

Izbori

Plenković predvodi HDZ-ovu listu za Europski parlament, na njoj nema nikoga s Kvarnera

Objavljeno

na


U ponedjeljak poslijepodne Andrej Plenković obratio se medijima nakon sjednice Nacionalnog odbora HDZ-a kako bi komentirao aktualne teme. Među njima je bilo i sastavljanje lista za izbore za Europski parlament na koje izlazimo u lipnju ove godine.

“To je pobjednička lista onih koji stvarno rade za Hrvatsku u Europi, da bude jača”, poručio je Plenković. Na toj listi nema nikoga iz Rijeke, ali ni s Kvarnera.

“Danas smo donijeli odluku o listi HDZ-a za izbore za Europski parlament, sutra ćemo je predati. Ja ću je predvoditi kako bi dao podršku da uvjerljivo pobjedimo”, rekao je Plenković te otkrio kako su na listi još Dubravka Šuica, Davor Stier, Karlo Ressler, Nikolina Brnjac, Željana Zovko, Sunčana Glavak, Tomislav Sokol, Marko Pavić, Ante Mihanović, Danijel Marušić i Marijana Petir.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže