Povežite se s nama

Mozaik

Plesni centar K2K ostvario nove sjajne rezultate

Objavljeno

naProšli vikend u Malinskoj se održalo natjecanje Island dance competition na kojem se Plesni centar K2K predstavio sa 64 plesača i 11 koreografija. Od 400 koreografija na natjecanju, K2K je ostvario veliki uspjeh i još jednom dokazao svoju kvalitetu i originalnost, te nakon internacionalnog uspjeha na natjecanju Dance fest Novi Sad prošle godine, ostvario zapažene rezultate.
Nagrađene koreografije su:
1. ARTissue – Situacije, Contemporary formacija senior, 1. mjesto, koreografija: Kristina Paunovski,
2. ARTissue – Prolaznost života, Contemporary grupa senior, 1. mjesto, koreografija: Kristina Paunovski,
3. Held, Contemporary formacija adult, 1. mjesto, koraografija: Kristina Paunovski,
4. 5 things I hate about you, Contemporary duo adult, Nina Jugo i Leon Di Giorgi, 1. mjesto, koreografija: Miloš Isailović,
5. Places, Contemporary solo adult, Katja Butković, 3. mjesto, koreografija: Kristina Paunovski,
6. Polar shift, Open grupa senior, 2. mjesto, koreografija: Andreja Brozović,
7. I’m a star, Musical solo junior, Lea Čaval, 1. mjesto, koreografija: Tanja Metikoš,
8. Another day of sun, Musical grupa seniori 2, 2. mjesto, koreografija: Tanja Metikoš,
9. Urban kalarz, Hip hop formacija youth, 2. mjesto, koreografija: Andreja Brozović,
10. WOZ, Hip hop formacija adult, 1. mjesto, koreografija: Andreja Brozović,
11. Ready steady go, Hip hop trio youth, 1. mjesto, koreografija: Andreja Brozović.
Na natjecanju je sudjelovalo 6 grupa koje djeluju u K2K-u i to u koreografijama Kristine Paunovski, Andreje Brozović, Tanje Metikoš i Miloša Isailovića.
Najveći uspjeh i posebne nagrade osvojile su koreografije:
“ARTissue – Prolaznost života” u koreografiji Kristine Paunovski koja je na Gala večeri, večeri najboljih 20 koreografija cijelog natjecanja, osvojila 1. mjesto kao najbolja koreografija natjecanja, a plesači su osvojili stipendiju za ljetnu edukaciju u Italiji.
Najbolji duo natjecanja je “5 things I hate about you” u izvedbi Nine Jugo i Leona Di Giorgia i u koreografiji Miloša Isailovića koji su osim 1. mjesta osvojili i stipendiju za Vivo Ballet u Rimu.
Solistica Katja Butković sa koreografijom “Places” Kristine Paunovski također je osvojila stipendiju za Vivo Ballet u Rimu.
Zapaženo je prošla i grupa Seniori 2 koji su sa koreografijom “Another day of sun” Tanje Metikoš, koja je uz ulazak u Gala večer osvojila i beauty vaučere za sve plesačice te koreografije.
“Nakon iscrpnog i uspješnog plesnog vikenda, želimo se zahvaliti umjetničkoj direktorici centra Kristini Paunovski, svim plesačima na predanosti i marljivosti i koreografima na trudu.
Sada kreću završne pripreme za 26.06. i ARTissue kada ćete u galeriji Juraj Klović imati priliku posjetiti Izložbu plesnih tijela, a u HKD-u na Sušaku pogledati predstavu ARTissue – Situacije”, poručuju iz plesnog centra.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram