Povežite se s nama

Mozaik

Plesnom centru K2K šest medalja na DanceFestu u Novom Sadu

Objavljeno

na
Prošlog vikenda održao se DanceFest Novi Sad, internacionalno natjecanje na koje s veseljem članovi plesnog centra K2K putuju već 6 godina. Na put je krenulo 37 članova sa 7 koreografija od kojih je nagrađeno 6, te su se u Rijeku vratili s 4 zlata, jednim srebrom, jednom broncom, te 5. mjestom s Gala večeri od 20 najboljih koreografija cjelokupnog natjecanja. Nagrađene koreografije su:

1. Cool off, Contemporary/modern grupa senior, 1. mjesto, koreografija: Kristina Paunovski, 5. mjesto Gala večeri.
2. Roota, Hip hop tim senior, 1. mjesto, koreografija: Anita Jakirčević, 13. mjesto Gala večeri
3. Urban kalrz, Hip hop grupa junior I, 1. mjesto, koreografija: Andreja Brozović
4. Another day of sun, Musical best age II, 1. mjesto, koreografija: Tanja Metikoš
5. Ready, steady, go, Hip hop duo/trio junior I, 2. mjesto, koreografija: Andreja Brozović
6. Held, contemporary/modern grupa junior II, 3. mjesto, koreografija: Kristina Paunovski

“Najveći uspjeh postigla je koreografija Cool off u koreografiji umjetničke direktorice, trenerice i koreografkinje Plesnog centra K2K Kristine Paunovski s kojom smo osvajanjem 1. mjesta već 3. godinu zaredom na vrhu kategorije Contemporary/modern grupa.  Između više od 500 koreografija festivala, na Gala večeri koja se sastoji od 20 koreografija s najvećim brojem bodova na cijelom natjecanju, Plesni centar K2K je osvojio 5. i 13. mjesto.

Još smo uvijek pod dojmom svih događaja ovog vikenda, ali smo iznimno ponosne na sve naše plesače, ali i sve kolege iz Rijeke i iz Hrvatske koji su postigli uspješne rezultate.
Također, želimo zahvaliti umjetničkoj direktorici centra Kristini Paunovski bez koje ovaj uspjeh ne bi bio moguć i trenericama Tanji Metikoš i Andreji Brozović na radu, predanosti i ljubavi koju prenose na svoje plesače, te vanjskoj suradnici i koreografkinji Aniti Jakirčević. I na kraju, veliko hvala svim roditeljima koji iz dana u dan podržavaju svoju djecu i rad Plesnog centra K2K”, poručili su u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram