Povežite se s namaOd velike ponude raznih sportova najčešće nije jednostavno odabrati pravu aktivnost za vaše dijete. No, kada pričamo o blagodatima raznih sportova na zdravlje i razvoj djeteta svakako moramo reći da plivanje zauzima visoko mjesto.

Osim što blagotvorno utječe na cjelokupni razvoj djeteta, plivanjem se naročito jačaju pluća i srce te razvija osjećaj koordinacije pokreta i samokontrole. Spoj aerobnih i anaerobnih vježbi osigurava niz dobrih utjecaja na zdravlje. Rano učenje plivanja utječe na tjelesni razvoj, a implementacija sportskog odgoja predstavlja neizostavnu važnost današnjeg načina života.

U našem gradu djeluje plivački klub sa najdužom tradicijom u Hrvatskoj: PK Primorje – CO dugi je niz godina i najuspješniji plivački klub Hrvatske koji je iznjedrio vrhunske sportaše kao što su Sanja Jovanović i Miloš Milošević. Profesionalno osoblje PK Primorja CO primjenjuje kreativan pristup prilagođen svakom djetetu kako bi kroz igru i smijeh naučilo svladavati izazove i teškoće. Kroz programe plivačke škole, vrtića i plivačkog usavršavanja razvijaju se korisne navike, sportski duh i osjećaj zajedništva. Upisi u navedene programe počinju 5. rujna na Bazenima Kantrida te traju cijele godine.

Plivanje predstavlja druženje, iskorištavanje slobodnog vremena, jačanje samopouzdanja te pozitivno utječe na psihosocijalni i fizički razvoj djeteta.

Prijavnicu možete ispuniti na www. pk-primorje.hr.

Za sve informacije obratite nam se na info@pk-primorje.hr, plivacka.skola.primorje@gmail.com ili 051/621-454 i 098/454-515