Povežite se s nama

Vijesti

Plodine otvorile novi supermarket u Rijeci na Sušaku

Objavljeno

naPlodine su danas u Rijeci otvorile novi supermarket na adresi Martina Kontuša 5. Tako su građani istočnog dijela Rijeke dobili moderan supermarket u kojem će svakodnevno moći obavljati kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih domaćih i stranih marki, hrvatskih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koja će svakodnevno nuditi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, te odjela mesnice i pekare.

Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Plodine na Sušaku zapošljavati će 60 djelatnika, te svojim kupcima biti na usluzi svaki dan od 07:00 – 22:00 sata.

Za kupce su u tjednu otvorenja pripremljene posebno atraktivne ponude, a i u budućnosti će Plodine sigurno doprinijeti još boljoj kvaliteti života građana istočnog dijela Rijeke i okolice.

Na dan otvorenja svoje kupce Plodine su počastile roštiljem i ukusnim delicijama od tartufa, te raznim prigodnim promocijama, degustacijama i poklonima, ističe se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram