Povežite se s nama

Vijesti

Počasna građanka Opatije Liu Pilato Liying iz Kine poslala paket zaštitnih maski

Objavljeno

naPočasna građanka Grada Opatije Liu Pilato Liying koja je tijekom izbijanja epidemije izazvane koronavirusom u Kini bila ondje i sa svojim narodom proživjela dramatične mjesece, poslala je pošiljku zaštitnih maski Gradu Opatiji.

Donacija je to prijateljskog kineskog grada Dongtaia, prikupljena na inicijativu gospođe Lying, koja je uz pošiljku gradonačelniku Ivi Dujmiću uputila i poruku podrške i želje da se pandemija izazvana koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu što prije zaustavi. Poruku podrške ona šalje i svim građanima Opatije i svom medicinskom osoblju koje je na prvoj liniji borbe protiv ove opake bolesti.

– Vjerujemo da će pošiljka iz prijateljske Kine što prije stići do Opatije, do gradskog Stožera civilne zaštite, koji će potrebnu zaštitnu opremu rasporediti prema prioritetima, poručuju iz Grada Opatijie.

Podsjećamo, Grad Opatija ima prijateljske odnose s nekoliko kineskih gradova i regija, a zbog posebnih zasluga u razvijanju prijateljstva i suradnje među Opatijom i Kinom gospođa Liu Pilato Liying je prošle godine proglašena počasnom građankom Grada Opatije.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram