Povežite se s nama

Vijesti

Počela demontaža urušene skele, radovi bi mogli biti gotovi do kraja dana

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL


Na mjestu urušavanja zida zgrade i građevinske skele u Adamićevoj ulici u Rijeci jučer je proveden očevid, kojem su uz policijske službenike Policijske uprave primorsko-goranske i zamjenicu općinske državne odvjetnice Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci, prisustvovali i predstavnici drugih nadležnih tijela.

Odmah po zaprimljenoj dojavi o navedenom događaju policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske poduzeli su sve potrebne mjere i radnje u cilju osiguranja mjesta događaja radi zaštite života i imovine, kao i organizacije prometa drugim pravcima s obzirom na nemogućnost odvijanja prometa navedenom ulicom.

Očevidom je utvrđeno da je prilikom izvođenja građevinskih radova na 3. katu zgrade u Adamićevoj ulici  došlo do popuštanja, a zatim i urušavanja zida na vanjski dio građevinske skele, koji je zajedno s građevinskim materijalom pao na kolnik. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.  Sveukupna materijalna šteta, uključujući i štetu nastalu uslijed pada građevinskog materijala na sporednim vratima obližnje knjižare, bit će utvrđena naknadno.

U tijeku je sanacija nastalih oštećenja na zgradi, a promet Adamićevom i Scarpinom ulicom te Ulicom I. Henkea je u potpunosti u prekidu.

Do daljnjega je uspostavljena privremena preregulacija prometa, koji se preusmjerava na okolne prometnice. Počela je i demontaža urušene skele. Ne može se službeno doznati kad se očekuje dovršetak tih radova, ali od strane radnika mogu se čuti uvjeravanja kako će to biti do kraja današnjeg dana.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram