Povežite se s nama

Sport

Počeli radovi na izgradnji Sportsko-rekreacijskog centra u Kastvu

Objavljeno

naPočeli su radovi na izgradnji novog Sportsko-rekreacijskog centra. Stigla je mehanizacija, a postojeće boćalište polako nestaje. S obzirom da će se u narednom razdoblju ovdje odvijati pripremni radovi, a gradilište se nalazi u blizini igrališta i dvorane koje koriste vrtićka i školska djeca, molimo za pojačan oprez i strpljenje.

Riječ o investiciji vrijednoj 5,1 milijun kuna s rokom izvedbe od 180 dana, a izvođač je GP Krk.  Rekonstrukcijom se predviđa zatvaranje postojećeg četverostaznog boćališta montažnom betonskom konstrukcijom. Postojeće staze će se zadržati dok će se sjeverni i istočni zid ukloniti s obzirom da će budući objekti u tim dijelovima biti djelomično ukopani. Osim igrališta, tu će biti prostor za klubove, tri toaleta i ugostiteljski prostor.

U području ispod tribina bit će soba za suce, dvije svlačionice te spremište. Na prvom katu niknut će dvije multifunkcionalne dvorane koje se mogu po potrebi spojiti u uredski prostor. Nakon zahvata površina Sportsko-rekreacijskog centra iznosit će oko 1.200 »kvadrata«.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram