Povežite se s nama

Sport

Početkom lipnja Panoramsko i Vertikalno lice Platka

Objavljeno

na
Najavljeno je aktivno sportsko – zabavno ljeto na Platku. Subota 8. lipnja rezervirana je za otvaranje Festivala sportske rekreacije PGŽ u organizaciji Saveza sportske rekreacije „Sport za sve“  PGŽ. U poslijepodnevnim satima istoga dana moći ćete upoznati Panoramsko lice Platka koje je više od vožnje sjedežnicom, s najljepšim pogledom na Kvarner.

Na vrhu Radeševa očekuje Vas ugodan glazbeni ambijent uz akustičnu verziju Duo Brutalero. Dok vi uživate i odmarate u chill zoni, djeca mogu sudjelovati u kreativnim radionicama – IZRADI ORIGAMI i IZRADI MASKOTU!Žičara kreće u 14.00 te vozi do 15.30 sati, dok program na vrhu traje skoro pa dok svi ne odlučite otići do na šetnjom Turističkom stazom.

Nedjelja će okupiti veliki broj planinara, alpinista, trekera, pustolovnih i brdskih trkača i biciklista te sve ostale „outdooraše“ u drugom, proširenom izdanju Vertikalnog lica Platka. Prije same prijave ono što treate učini jest odlučiti u čemu želite sudjelovati a izbor je između trail utrka na 5, 10 i 20km, MTB utrke na 23km te kombinacije (5km + 23km). Suorganizator Vertikalnog lica Platka je Studensko sportsko društvo Nautilus te  studenti Sveučilišta u Rijeci imaju posebne pogodnosti za sudjelovanje na utrkama. Ove godine očekuju vas i dječje utrke prilagođene uzrastima od 5 do 12 godina koje će bodriti vesele maskote. Svi se još stignete pripremiti i prijaviti do 3. lipnja, a ukoliko Vam se to ipak čini prezahtjevno za ovu godinu, uvijek možete pomoći i volontirati te doći na izlet i bodriti sudionike ili staze propješačiti!

Sve ovo najavljeno je ovog tjedna kroz kreativnu radionicu izrada unikatnih drvenih pehara i medalja koje su izradili učenici Osnovne škole Čavle i Kantrida, a pomogli su im organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram